Παρήχθη το 1992 σε μόλις 400 αντίτυπα. Είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα που κατασκεύασε η ιστορική ιταλική φίρμα, ένα εκπληκτικό τετράτροχο που ακόμη και σήμερα προκαλεί τον θαυμασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια από τις 400 μονάδες της Lancia Delta Integrale Martini 5 EVO έχει βγει σε δημοπρασία μέσω διαδικτύου, προκαλώντας το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων συλλεκτών. Το αυτοκίνητο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει διανύσει μόλις 20.522 χιλιόμετρα και φέρει όλες τις εργοστασιακές προδιαγραφές.

Είναι βαμμένο στο κλασικό λευκό χρώμα με τις ρίγες της Martini στο πλάι και τους αεραγωγούς στο καπό, εξοπλίζεται με τις εμβληματικές λευκές ζάντες, τα καθίσματα της Recaro με τις κόκκινες ραφές και το εικονικό τριάκτινο τιμόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κίνηση φροντίζει ο turbo δίλιτρος κινητήρας απόδοσης 210 ίππων και 298 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με πεντάρι μηχανικό κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης.

Για όσους αναρωτιούνται πόσο υψηλά μπορεί να φθάσει η τιμή πώλησης, αναφέρουμε ότι οι προσφορές στη διαδικτυακή δημοπρασία ξεπερνούν ήδη τα 100.000 ευρώ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης