H νέα ταινία του θρυλικού πράκτορα 007, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα Royal Albert Hall του Λονδίνου, παρουσία του Πρίγκιπα William, της Πριγκίπισσας Kate, του Πρίγκιπα Harry και φυσικά όλων των συντελεστών του φιλμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κεντρική θέση στο χώρο είχε η Aston Martin DB10, την οποία οδήγησε ο Daniel Craig για τις ανάγκες της ταινίας Spectre. Το αυτοκίνητο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον James Bond και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κατασκευάστηκε σε 10 μονάδες. Οι περισσότερες καταστράφηκαν στα γυρίσματα και μόλις τρεις DB10 είναι ακόμα εν ζωή!

Από αυτές, η μία θα παραμείνει στην Aston Martin, η άλλη θα πάει στην εταιρεία παραγωγής Eon Productions και η τελευταία θα βγει σε δημοπρασία. Η τιμή του σπάνιου και συλλεκτικού οχήματος εκτιμάται στα 1,3 εκατ. ευρώ, με τα έσοδα από την πώληση να δίνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η DB10 δεν έχει άδεια κυκλοφορίας σε δημόσιο δρόμο, οπότε όποιος πάμπλουτος συλλέκτης την αποκτήσει,  θα μπορεί να την κυκλοφορήσει μόνο στο γκαράζ ή γύρω από τους κήπους της έπαυλής του.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης