Έπειτα από τρία χρόνια εξέλιξης, χιλιάδες ώρες δοκιμών στο τεχνολογικό κέντρο και στους δρόμους, η κορυφαία έκδοση του μικρομεσαίου κορεατικού μοντέλου είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί επίσημα.

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη teaser video του καινούργιου hot hatch, αυτή τη φορά από τη Βρετανία, όπου πραγματοποιούνται οι τελικές δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες. Όπως γνωρίζουμε, το i30 Ν τροφοδοτείται από τον τετρακύλινδρο 2.0 Turbo κινητήρα και προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 250 και 270 ίππους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοτέρ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, με την κίνηση να περνά στους εμπρός τροχούς. Εξοπλίζεται με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (E-LSD), ενώ προς τα τέλη του 2018 θα δούμε και το αυτόματο κιβώτιο DCT8.  

Φυσικά, όπως κάθε καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο, έτσι και αυτό, εξοπλίζεται με το απαραίτητο αεροδυναμικό bodykit, περιλαμβάνοντας μεγαλύτερους προφυλακτήρες, αεραγωγούς, spoiler, διαχύτη, πτέρυγα, σπορ εξάτμιση, ζάντες 19 ιντσών, τριάκτινο τιμόνι και ημιμπάκετ καθίσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης