Στην κορυφαία έκθεση αυτοκινήτου του κόσμου, αυτή της Γενεύης, που ανοίγει τις πύλες της στις αρχές Μαρτίου, θα παρουσιαστεί το νέο δημιούργημα της Lamborghini.

Η μεγάλη ώρα για τη διάσημη ιταλική φίρμα και τους φίλους των τεσσάρων τροχών έφτασε, καθώς θα δούμε επιτέλους την πολυαναμενόμενη Centenario LP770-4, με την οποία η εταιρεία θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Feruccio Lamborghini.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε έως τώρα, το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από τον V12 6.5 λίτρων κινητήρα απόδοσης 770 ίππων, η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς και η σχεδίαση είναι διαφορετική από αυτή της Huracan και της Aventador. Ο επικεφαλής R&D της Lamborghini, Maurizio Reggiani, θέλοντας να μας κρατήσει σε εγρήγορση, δήλωσε πρόσφατα πως η Centenario είναι ο ορισμός του hypercar, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως και οι 40 μονάδες έχουν ήδη πουληθεί, με τους πάμπλουτους πελάτες της φίρμας να έχουν προκαταβάλει τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για την αγορά.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης