Τα δύο πρώτα επίσημα σκίτσα της νέας γενιάς του οικογενειακού sedan έδωσε στη δημοσιότητα η τσεχική φίρμα, αποκαλύπτοντας τη σιλουέτα του μοντέλου.

Η καινούργια Octavia θα χαρακτηρίζεται από ένα μοντέρνο και εκφραστικό design, με αρμονικές γραμμές και δυναμική εμφάνιση. Το εμπρός τμήμα σχεδιάστηκε από την αρχή, η οροφή έχει έντονη κλίση, ενώ πίσω διακρίνονται τα φωτιστικά σώματα σε σχήμα κρυστάλλου και το όνομα της μάρκας στο μέσο της πόρτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το best seller της Skoda βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του ομίλου VW, με το εσωτερικό να έχει αναβαθμιστεί πλήρως, περιλαμβάνοντας ανώτερης ποιότητας υλικά, ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνη αφής και πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Θα προσφέρεται με διάφορα μηχανικά σύνολα, μεταξύ των οποίων θα βρίσκονται mild hybrid και plug-in hybrid εκδόσεις. Φυσικά, οι χώροι για τους επιβάτες και τις αποσκευές θα είναι ασυναγώνιστοι.

Η τέταρτη γενιά της Octavia θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Τσεχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης