Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Βουλιαγμένης, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου Qashqai στους δημοσιογράφους του Ειδικού Τύπου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν όλα τα στελέχη του ομίλου Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., με την παράσταση να κλέβει για ακόμη μία φορά ο χαρισματικός ιδρυτής της εταιρείας Βασίλης Θεοχαράκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Φιλικός, πρόσχαρος και απίστευτος «ατακαδόρος» ο Βασίλης Θεοχαράκης

Ο 84χρονος επιχειρηματίας ανέβηκε πρώτος στο πάλκο για να μιλήσει στους δημοσιογράφους, αποσπώντας το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων. Στην ομιλία του ανέφερε ότι είναι αισιόδοξος για την πορεία της αγοράς αυτοκινήτου και σιγά σιγά θα υπάρξει ανάκαμψη, αρχής γενομένης από το 2014. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η αναφορά που έκανε για τους νέους σε ηλικία δημοσιογράφους και για την πείρα που έχει στον χώρο. «Μέσα στην αίθουσα υπάρχουν αρκετοί δημοσιογράφοι που τους γνωρίζω προσωπικά εδώ και δεκαετίες. Χαίρομαι, όμως, που βλέπω νέα παιδιά να δραστηριοποιούνται στον χώρο» είπε αρχικά και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Από την πείρα μου, και πιστέψτε με, έχω, ίσως, τη μεγαλύτερη στον χώρο, θεωρώ ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Τάκης Θεοχαράκης, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εμπορική πορεία του νέου Qashqai, το οποίο χαρακτήρισε ως ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα στην ιστορία της Nissan.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εμπορικός διευθυντής Μάριος Μπαρκής, αφού παρουσίασε αναλυτικά τη νέα γενιά του δημοφιλούς μοντέλου, ανέφερε ότι στόχος της εταιρείας είναι να αυξήσουν το μερίδιο αγοράς από το 5,9% το 2013 στο 7,4% το 2014, με το Qashqai να αποτελεί το μεγάλο ατού.


Το λευκό και το μπλε χρώμα ταιριάζουν καλύτερα στο νέο Qashqai


Δεκάδες δημοσιογράφοι του Ειδικού Τύπου παρευρέθησαν στην εκδήλωση


Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τάκης Θεοχαράκης


Οι κύριοι Θεοχαράκης και Μπαρκής απαντούν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης