Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη
 

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου της Yamaha με την ονομασία ΜΤ-09. To εκκεντρικό αυτό δίτροχο παρουσίασε ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας (Μοτοδυναμική) των μοτοσικλετών της Yamaha, Σωτήρης Χατζίκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και κατέχει τόσο ψηλή θέση αποφάσισε πως για να παρουσιάσει ένα καλό και καινούργιο προϊόνΟ Σωτήρης Χατζίκος πρέπει να το δείξει ο ίδιος. Πήρε λοιπόν την απόφαση και έπραξε όπως θα έκανε ένας ξένος μάνατζερ που ξέρει τι θέλει και τι πρέπει να κάνει. Την ώρα λοιπόν που παρουσιαζόταν η μοτοσικλέτα σε αντιπροσώπους και δημοσιογράφους,  εμφανίστηκε με στολή και κράνος και εισέβαλλε με μία Yamaha ΜΤ-09 λιώνοντας λάστιχα!

Η κίνηση αυτή μας εξέπληξε αλλά μας έδωσε να καταλάβουμε πως για να διευθύνεις μία από τις κορυφαίες εταιρείες μοτοσικλετών στην Ελλάδα πρέπει να το ζεις και στην πράξη. Άλλωστε οι μηχανόβιοι είναι μία διαφορετική κοινωνία οδηγών που διαθέτουν άφθονη… τρέλα και ζουν κάθε στιγμή όταν καβαλούν το αγαπημένο τους δίτροχο. Αυτό έκανε και ο Σωτήρης Χατζίκος ο οποίος δεν εμφανίστηκε για τα μάτια του κόσμου αλλά γιατί, όσοι τον ξέρουν, γνωρίζουν και την αγάπη που έχει για τις μοτοσικλέτες.

Και στην τελική, αν δε το ζεις εσύ ο ίδιος πως μπορείς να μεταδώσεις αυτό που λες και πιστεύεις στους άλλους;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υ.Γ. Η κίνηση του κ. Χατζίκου μας… άρεσε και περιμένουμε και άλλες παρόμοιες παρουσιάσεις όχι μόνο από τον ίδιο αλλά και από άλλους συναδέρφους του!!! Την επόμενη φορά περιμένουμε και κάτι ανάλογο με την Porsche στην οποία κατέχει και εκεί τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου!!!

Υ.Γ. 2: Αν και το έγραψα πριν από λίγες ημέρες θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ και στην καταπληκτική δουλειά των ανθρώπων της εταιρείας όσον αφορά την εντυπωσιακή παρουσίαση της Yamaha MT-09.

 

Δείτε πώς εισέβαλλε ο διευθύνων σύμβουλος της “Μοτοδυναμικής” (από το 08:50 και μετά)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης