Μπορεί τα βιβλία παραγγελιών για το νέο NSX να ανοίγουν επίσημα στις 25 Φεβρουαρίου και οι πρώτες παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί για την άνοιξη, ωστόσο, ένας υπέρ-τυχερός και πάμπλουτος συλλέκτης αυτοκινήτων, παρέλαβε την πρώτη μονάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οίκος Barrett-Jackson έβγαλε σε δημοπρασία το πρώτο NSX με αριθμό VIN 001, με τα χρήματα από την πώληση να πηγαίνουν σε ίδρυμα για παιδιά με όγκο στον εγκέφαλο. Ο πλειστηριασμός ήταν σκληρός, με τον Rick Hendrick, ιδιοκτήτη της αγωνιστικής ομάδας  Hendrick Motorsports, να προσφέρει τα περισσότερα και να παίρνει το κλειδί του αυτοκινήτου.

Ο αμερικανός πρόσφερε 1,2 εκατ. δολάρια για να κάνει δικό του το συλλεκτικό NSX, το οποίο είχε πάνω τις υπογραφές ορισμένων σταρ του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, όπως οι Robert Redford, Danny DeVito, Daniel Radcliffe και Ellen Page. Θυμίζουμε πως, το supercar, το οποίο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού θα λανσαριστεί με το σήμα της Acura κοστίζει 156.000 δολάρια, τροφοδοτείται από υβριδικό σύστημα, αποδίδοντας συνολικά 580 ίππους και 645 Nm ροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ όλα τα μοντέλα της Honda

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης