Έχει στην κατοχή του περισσότερα από 40 εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο, τα οποία έχουν κερδίσει επτά αστέρια Michelin. Είναι επιτυχημένος τηλεοπτικός παρουσιαστής και θεωρείται ένας από τους καλύτερους σεφ παγκοσμίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περιουσία του ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια δολάρια και η καριέρα του τόσο μέσα στις κουζίνες όσο και στην τηλεόραση βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Ο Gordon Ramsey λατρεύει το φαγητό και τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Μάλιστα, είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που διαθέτουν τη McLaren Senna και τη LaFerrari Aperta. Το γκαράζ του στην έπαυλη στη Βρετανία κοσμούν 12 εξωτικά οχήματα, μεταξύ των οποίων επτά Ferrari, η McLaren 650 LT Spider, η Porsche 918 Spyder, η Aston Martin DBS Superleggera και το BAC Mono.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω του φόρτου εργασίας, ο διάσημος σεφ σπάνια οδηγεί τα πανίσχυρα οχήματά του. Πρόσφατα όμως, φόρτωσε όλα τα τετράτροχα «διαμάντια» σε φορτηγά, τα πήγε μέχρι την πίστα Brands Hatch και τα απήλαυσε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του.

Ο Ramsay έκανε λόγο για μία ημέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ, καθώς είχε την ευκαιρία να τα οδηγήσει στο όριο μέσα σε ασφαλές περιβάλλον και μάλιστα υπό τις οδηγίες επαγγελματιών εκπαιδευτών.

Να σημειώσουμε ότι, τα συγκεκριμένα supercar και hypercar έχουν αγγλικές πινακίδες και τα κυκλοφορεί όταν βρίσκεται στην πατρίδα του. Στις ΗΠΑ όπου διαμένει αρκετούς μήνες του έτους λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έχει άλλα αυτοκίνητα.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης