Η κορεατική φίρμα αποκάλυψε στην έκθεση της Νέας Υόρκης την ανανεωμένη εκδοχή του Tuscon, δίνοντας στη δημοσιότητα όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ανακοινώνοντας τον χρόνο λανσαρίσματος στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεσαίο SUV της Hyundai είναι το πιο καλοπουλημένο μοντέλο της μάρκας στη γηραιά ήπειρο τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής, το οποίο καλύπτει τις απαιτήσεις των Ευρωπαίων πελατών και ταιριάζει στον σύγχρονο τρόπο ζωής τους.

Η ανανεωμένη έκδοση του Tuscon αναμένεται να λανσαριστεί στις αγορές το καλοκαίρι. Χάρη στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τα νέα φώτα LED, τις μεγαλύτερες απολήξεις της εξάτμισης και τις νέες ζάντες, προβάλλει ένα πιο δυναμικό προφίλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, τοποθετήθηκε νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ή 8 ιντσών, που υποστηρίζει Android Auto και Apple Car Play. Καινούργιος είναι ο πίνακας οργάνων με το παραδοσιακό χειρόφρενο να αντικαθίσταται από ηλεκτρικό, προς όφελος της πρακτικότητας. Το πακέτο ασφαλείας του SUV είναι υπερπλήρες, περιλαμβάνοντας δεκάδες συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως αυτόματο φρενάρισμα, κάμερα 360 μοιρών, ενεργό cruise control, αποφυγής πρόσκρουσης και διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας.

Κάτω από το καπό βρίσκονται δύο κινητήρες βενζίνης και ισάριθμοι πετρελαίου. Στη βάση της γκάμας είναι ο 1.6 GDI απόδοσης 132 ίππους και ακολουθεί ο 1.6 T-GDI με τους 177 ίππους. Στους diesel υπάρχει ο 1.600άρης των 115 και 133 ίππων, καθώς και ένας δίλιτρος με 186 ίππους, που συνδυάζεται προαιρετικά με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης