Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αυτοκίνητα τα οποία έχουν σχεδιάσει Έλληνες (πρόσφατα το νέο Audi A3), αλλά δεν ξέραμε ότι υπάρχει και ένα (πολύ πιο… πρόσφατα) που φέρει το όνομα του σχεδιαστή μόδας Τζων Βαρβάτου. Ο ελληνικής καταγωγής σχεδιαστής από την Κεφαλονιά έχει «δανείσει» το όνομά του στο νέο Chrysler 300C, το οποίο κυκλοφορεί στην Αμερική σε περιορισμένες μονάδες. Μάλιστα, ο ίδιος ο Βαρβάτος έβαλε το χέρι του στο να γίνει ιδιαίτερα ξεχωριστή η εν λόγω έκδοση.

Ο John Varvatos, όπως γράφεται το όνομά του στα Αγγλικά, γεννήθηκε στο Ντιτρόιτ. Εντάχθηκε στην Polo Ralph Lauren το 1983. Στη συνέχεια, το 1990, μετακόμισε στην Calvin Klein, όπου διορίστηκε επικεφαλής του σχεδιασμού ανδρικών ρούχων. Το 1995, επέστρεψε στη Ralph Lauren ως επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού για όλα τα ανδρικά ρούχα. Το 1999 δημιούργησε τη δική του εταιρεία και το 2000 έκανε την αρχή από τη Νέα Υόρκη. Η μάρκα τώρα περιλαμβάνει ζώνες, τσάντες, υποδήματα, γυαλιά, ρολόγια και αρώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ελλάδα δεν θα το δούμε να κυκλοφορεί και αυτό διότι αυτήν τη στιγμή η Chrysler δεν διαθέτει εισαγωγική εταιρεία. Άλλωστε, η εν λόγω έκδοση φτιάχτηκε μόνο για την αγορά των ΗΠΑ.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Το νέο Chrysler 300C το οποίο φέρει το όνομα του Τζων Βαρβάτου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης