Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αποτελεί την μεταγραφική βόμβα για την ομάδα του Ολυμπιακού κάνοντας τους φίλους της ομάδας να πανηγυρίζουν ασταμάτητα. Ο superstar είναι μεγάλος λάτρης των τατουάζ έχοντας καλύψει μεγάλος μέρος του κορμιού του, όμως ένα από αυτά ξεχωρίζει με την ιστορία του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεξί μπράτσο του, στο σημείο που τυλίγει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας, ξεχωρίζει το τατουάζ ενός σκαραβαίου, το οποίο όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, «χτύπησε» για να του υπενθυμίζει πόσες δυσκολίες πέρασε για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα Beetle πρώτης γενιάς το οποίο ήταν το αυτοκίνητο με το οποίο ο παππούς του τον μετέφερε σε όλες τις προπονήσεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο παππούς του ήταν αυτός που τον στήριξε περισσότερο από όλους και τον πίστευε από την πρώτη στιγμή. 

Πλέον ο Βραζιλιάνος έχει στο βιογραφικό του πέντε τρόπαια Champions League, δεκάδες κύπελλα και πρωταθλήματα αλλά και μία τεράστια περιουσία. Από έναν σκαραβαίο πρώτης γενιάς μέχρι σήμερα που έχει ένα απίθανο γκαράζ με αυτοκίνητα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Ο Μαρσέλο δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε και αυτό το τατουάζ είναι ένας τρόπος να θυμάται πάντα. 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης