Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Είναι κλασάτο, ρετρό, φινετσάτο. Έχει τις ρίζες του στη Σκωτία του 19ου αιώνα και έχει συνδεθεί με τη βρετανική αριστοκρατία και τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να αναδείξει τον παραδοσιακό βρετανικό χαρακτήρα στα αυτοκίνητά της, η Bentley πρόσθεσε μια σειρά νέων επενδύσεων τουΐντ (tweed). Οι επιλογές είναι διαθέσιμες μέσω της Mulliner, του τμήματος εξατομίκευσης της εταιρείας.

Οι επιλογές τουΐντ αφορούν το εσωτερικό των Flying Spur, Continental GT και Bentayga, δημιουργώντας ένα πολυτελές, στιλάτο και ήρεμο περιβάλλον. Αρχικά διατίθενται τέσσερα διαφορετικά μοτίβα tweed. Το Cheltenham, με το πράσινο χρώμα της βρετανικής υπαίθρου, προσφέρει μια πιο παραδοσιακή επιλογή για τους πελάτες, ενώ το Glen Plaid – Tolsta Beach, που πήρε το όνομά του από τις τραχιές ακτές των Outer Hebrides, ξεχωρίζει με το έντονο καρό μοτίβο.

Παρέχοντας μια λιγότερο έντονη, σύγχρονη επιλογή, τα Charcoal και Sand Herringbone, είναι ιδανικά για σκοτεινό και φωτεινό εσωτερικό αντίστοιχα, στα δίθυρα και τετράθυρα Grand Tourer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φιλικό προς το περιβάλλον

Κομψή, αριστοκρατική και premium η καμπίνα των Bentley

Το tweed που χρησιμοποιείται από την Bentley στα Grand Tourer προέρχεται από τον παγκοσμίου φήμης προμηθευτή Lovat Mill. Με έδρα στη γραφική πόλη Hawick στα σύνορα της Σκωτίας, η ιστορική εριουργία καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να διασφαλίσει ότι τα υφάσματα παράγονται με τους πιο υπεύθυνους και φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους.

Made in ScotlandΗ Lovat Mill λειτουργεί μια «ξηρή» εγκατάσταση παραγωγής χωρίς απολύτως αρνητικές επιπτώσεις στο τοπικό φυσικό περιβάλλον. Δεν χρησιμοποιούνται επικίνδυνες βιομηχανικές χημικές ουσίες (όπως βαφή AZO) και η ύφανση γίνεται σε hi-tech, «ευφυείς για το περιβάλλον» αργαλειούς.

Επιπλέον, με το 90% της τοπικής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας να προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές, αμελητέες εκπομπές από την παραγωγική μονάδα και το τοπικό εργατικό δυναμικό, με υψηλή εξειδίκευση, να ζει σε κοντινή απόσταση και να μετακινείται με τα πόδια προς/από την εγκατάσταση, η εριουργία έχει ελαχιστοποιήσει το αποτύπωμα άνθρακα στο περιβάλλον.

Οι επενδύσεις tweed προστίθενται στις περισσότερες από 70 νέες επιλογές που προσφέρει η Mulliner στον Personal Commissioning Guide, έναν κατάλογο με όλες τις δυνατότητες εξατομίκευσης.

Ο οδηγός αυτός, δημιουργήθηκε για να εμπνεύσει τους πελάτες καθώς αναπτύσσουν τα δικά τους προσωπικά σχέδια, αξιοποιώντας παράλληλα την εμπειρία που έχει ήδη αποκτηθεί από προηγούμενες παραγγελίες.

 

Ο πιο προηγμένος V8 κινητήρας

Η Bentley διαθέτει το πιο πολυτελές plug-in hybrid SUV

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης