Την περασμένη εβδομάδα, η Porsche έσπασε ένα στοιχειωμένο ρεκόρ, σημειώνοντας νέο ρεκόρ γύρου στη θρυλική πίστα του Nurburgring με χρόνο 5 λεπτά, 19 δευτερόλεπτα και 546 δέκατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ρεκόρ, ωστόσο, δεν πρόκειται να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν λάβουμε υπ’ όψιν τα λόγια του επικεφαλής της Red Bull Racing. Στο πλαίσιο του GP της Αυστρίας, ο Christian Horner δήλωσε ότι η πολυαναμενόμενη Aston Martin Valkyrie είναι ικανή να συντρίψει τον χρόνο της 919 Hybrid Evo.

Το υπερ-αυτοκίνητο που σχεδίασαν οι Andrian Newey και Marek Reichman αναμένεται να πατήσει τους τροχούς του στην άσφαλτο το 2019. Θα παραχθεί σε μόλις 150 μονάδες και η τιμή του υπολογίζεται μεταξύ 2,5 και 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως είναι φυσικό, οι τυχεροί ιδιοκτήτες έχουν ήδη επιλεγεί, με την προκαταβολή που έδωσαν να ανέρχεται στα 585.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Valkyrie συνδυάζει τις ακραίες επιδόσεις με τη νομιμότητα ενός road-legal supercar, είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα κι άλλα εξωτικά υλικά, διαθέτει πρωτοποριακά συστήματα ανάρτησης και μετάδοσης, αναπτυγμένα από το αγωνιστικό τμήμα της RBR, με την αναλογία κιλών ανά ίππο να είναι στο εκπληκτικό 1:1.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης