Του Λουκά Παπαλάμπρου

Μία πανίσχυρη Huracan LP580-2  απόδοσης 580 ίππων ανέλαβε χρέη συνοδευτικού των αεροσκαφών από τις πύλες αναχώρησης και τους χώρους στάθμευσης στο αεροδρόμιο Bologna Guglielmo Marconi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εντυπωσιακό supercar της Lamborghini είναι βαμμένο σε γκρι ματ χρώμα, διαθέτοντας έντονα κίτρινα διακοσμητικά, τα χρώματα της ιταλικής σημαίας, φάρο στην οροφή και το λογότυπο «follow me», προκειμένου να το ξεχωρίζουν οι πιλότοι κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Φυσικά, το αυτοκίνητο χειρίζονται αποκλειστικά επαγγελματίες οδηγοί της μάρκας, με τους υπαλλήλους του αεροδρομίου να κάθονται στη θέση του συνοδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Huracan LP580-2 τροφοδοτείται από τον V10 V10 5,2 λίτρων κινητήρα απόδοσης 580 ίππων και 540 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματο κιβωτίου επτά σχέσεων, με τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση να επιτυγχάνονται σε 3,4 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 320 χλμ./ώρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, αυτή είναι η τρίτη φορά που η διάσημη ιταλική φίρμα από τη Sant’ Agata της Μπολόνια προσφέρει ένα όχημα στην υπηρεσία του αεροδρομίου της πόλης, με σκοπό να καθοδηγεί τα επιβατικά αεροσκάφη. Στο παρελθόν είχαν αναλάβει συνοδευτικά μία Huracan LP610-4 και μία Aventador.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης