Πήγαν να κάνουν πλάκα αλλά έχασαν το αυτοκίνητο!

Πήγαν να κάνουν πλάκα αλλά έχασαν το αυτοκίνητο!

Την απόλυτη φάρσα στη φάρσα έστησε η Porsche στην Ταϊλάνδη, με τους παρκαδόρους και τον επικεφαλής της ομάδας παραγωγής να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει.

Η γερμανική φίρμα θέλησε να δημιουργήσει ένα ευφάνταστο video στο πλαίσιο της προώθησης της νέας Panamera στη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας. Ζήτησαν, λοιπόν, από μία εταιρεία παραγωγής να αναλάβει το concept.

Το σχέδιο ήταν απλό. Να πάνε σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο και να καταγράψουν τις αντιδράσεις των πελατών όταν οι παρκαδόροι – ηθοποιοί τους παραδίδουν το πανίσχυρο και πολυτελές γερμανικό μοντέλο αντί για το αυτοκίνητό τους.

Όλα, πάνε κατ' ευχήν έως ότου εμφανίζεται ένας ευρωπαίος κύριος. Τους παίρνει το αυτοκίνητο και αρχίζει να τρέχει σαν μανιακός και να ντριφτάρει, προκαλώντας «εγκεφαλικά» στον ανυποψίαστο παραγωγό και τους ηθοποιούς, οι οποίοι δεν ξέρουν πώς να τον σταματήσουν.

Ο άγνωστος άντρας ήταν ο 73χρονος Jacky Ickx, έξι φορές νικητής του Le Mans και πρώην οδηγός της Formula 1 και του Dakar.Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018, 16:24