Στην παράδοση 143 υπερσύγχρονων οχημάτων έκτακτης ανάγκης προχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το οποίο με τη σειρά του θα δωρίσει στο ΕΚΑΒ.

Τα Peugeot Boxer θα τροποποιηθούν στην Πορτογαλία, από Πιστοποιημένο Διασκευαστή του εργοστασίου της Peugeot, εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα. Τα ασθενοφόρα φέρουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και θα είναι έτοιμα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν πέντε εταιρείες και η διαδικασία επιλογής ολοκληρώθηκε με την επικράτηση της Peugeot Hellas – μέλος του ομίλου Συγγελίδη. Υπολογίζεται δε, ότι τα οχήματα θα παραδοθούν στο ΕΚΑΒ σε χρόνο ρεκόρ από την υπογραφή της σύμβασης.

Παράλληλα, ο όμιλος Συγγελίδη θέλοντας να συνεισφέρει στο τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελεί το Ίδρυμα Νιάρχος και ειδικότερα στην συγκεκριμένη δωρεά, παρέχει για τα δύο πρώτα χρόνια ζωής των οχημάτων, δωρεάν την προληπτική τους συντήρηση στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Peugeot στην επικράτεια.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το 2017 η Peugeot,  πλην των 143 ασθενοφόρων, έχει αναλάβει την παράδοση ασθενοφόρων οχημάτων στην ΔΕΗ, τα Ηνωμένα Έθνη, την ΕΒΟΛ, τον Δήμο Κέας και τα Λατομεία Κυριακίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Peugeot Boxer πατήστε ΕΔΩ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης