Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Πριν από ακριβώς 2 χρόνια, ξεκίνησε στο Μαϊάμι των ΗΠΑ η ανέγερση του ουρανοξύστη της Aston Martin, ενός εκπληκτικού κτηρίου ύψους 250 μέτρων και 66 ορόφων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατασκευή του εντυπωσιακού ουρανοξύστη, ο οποίο βρίσκεται στο 300 Biscayne Boulevard Way, ακριβώς δίπλα από το ξενοδοχείο InterContinental, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και τα εγκαίνια αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα στο 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περίπου τα μισά από 391 διαμερίσματα του λαμπερού κτηρίου έχουν προπωληθεί. Οι τιμές για την αγορά μιας κατοικίας εμβαδού 65 τ.μ. στους πρώτους ορόφους ξεκινούν από τα 750.000 δολάρια. Αυτά που βρίσκονται στους υψηλότερους ορόφους και έχουν εμβαδό 1.770 τ.μ. κοστίζουν δεκάδες εκατομμύρια, διαθέτοντας από ιδιωτικές πισίνες έως γυμναστήρια και ιδιωτικό ασανσέρ.

Ωστόσο, αυτός που θα αγοράσει το ρετιρέ του Aston Martin Residences αξίας 50.000.000$ θα λάβει δώρο μια Aston Martin Vulcan αξίας 3 εκατομμυρίων. Το εκθαμβωτικό τετράτροχο που παρήχθη σε μόλις 24 μονάδες και αποδίδει 800 ίππους, θα περιμένει τον ιδιοκτήτη του μέσα στο καλύτερο διαμέρισμα του ουρανοξύστη.

Στην ερώτηση πού χωράει και πώς θα ανέβει εκεί πάνω, η G&G Business Developments, εταιρεία που ανέλαβε την ανέγερση, ενημερώνει πως το ρετιρέ έχει έκταση 2.500 τ.μ., θέση γκαράζ για το αυτοκίνητο μέσα στην κατοικία και ειδικό ασανσέρ.

Τα δάπεδα είναι όλα μαρμάρινα, στην οικία υπάρχουν 6 πολυτελή δωμάτια, 8 μπάνια, γυμναστήριο, πισίνα και πολλές ακόμη παροχές, μεταξύ των οποίων και προσωπικός μπάτλερ.

Επίσης, όλοι οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων του ουρανοξύστη, θα έχουν πρόσβαση σε δύο γυμναστήρια, ισάριθμες αίθουσες κινηματογράφου, υπηρεσίες σπα, διαλογισμού και γκαλερί τέχνης. Φυσικά, δεν λείπουν οι παιδότοποι, η πρόσβαση στη μαρίνα και στην πισίνα του 55ου ορόφου και οι σεφ για τα προσωπικά μενού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για τους πραγματικούς εραστές της σπορ οδήγησης!

Πόσα πρέπει να δώσεις για να αποκτήσεις την Aston Martin Vantage F1;

Το υβριδικό Valhalla της Aston Martin έχει 950 ίππους!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης