Σε πρωτοφανή επίπεδα όσον αφορά στις πωλήσεις, τον κύκλο εργασιών και την κερδοφορία, έφθασε η φημισμένη ιταλική εταιρεία το οικονομικό έτος 2019. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, η Lamborghini πέτυχε τα καλύτερα αποτελέσματα από την ίδρυσή της. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 43% σε σχέση με το 2018, φθάνοντας τις 8.205 μονάδες, ενώ ο κύκλος εργασιών εμφάνισε άνοδο κατά 28%, αγγίζοντας τα 1,81 δις ευρώ. 

Η μάρκα από τη Sant’ Agata της Μπολόνια διατηρεί ένα από τα πιο ελκυστικά χαρτοφυλάκια και έχει ισχυρή παρουσία σε 51 χώρες του κόσμου, διαθέτοντας 165 επίσημους αντιπροσώπους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, η επιτυχία αυτή επισκιάζεται από την εξάπλωση του ιού Covid-19, τους χιλιάδες νεκρούς στην Ιταλία και το κλίμα αβεβαιότητας για τις οικονομικές συνέπειες. Όπως είπε ο επικεφαλής της Lamborghini, Stefano Domenicali, παρά τα ιστορικά αποτελέσματα που σημείωσαν δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. Η χώρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και όλοι είναι στο πλευρό των γιατρών, των νοσηλευτών, των δυνάμεων ασφαλείας και όλων αυτών που μάχονται κατά της πανδημίας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης