Πανέτοιμη για το πρωτόκολλο Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP), είναι η γερμανική φίρμα, καθώς όλα τα επιβατικά μοντέλα της γκάμας της, πιστοποιήθηκαν σύμφωνα με το νέο πρότυπο που ισχύει από την 1η Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Opel ξεκίνησε να προετοιμάζεται για την επιβολή των νέων προτύπων πριν από αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα ολόκληρη η γκάμα να πληροί τις νέες απαιτήσεις. Επομένως, οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν το επιβατικό μοντέλο της αρεσκείας χωρίς να ανησυχούν για καθυστερήσεις στην παράδοση.

Ανάλογα με το μοντέλο, οι αγοραστές έχουν δυνατότητα επιλογής μεταξύ κινητήρων diesel και βενζίνης ή LPG (liquefied petroleum gas) και CNG (compressed natural gas). Η εταιρεία, ξεκίνησε να δημοσιεύει τιμές κατανάλωσης σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP τον Ιούνιο του 2016 με την τρέχουσα γενιά Astra.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάλογες μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν και δημοσιεύτηκαν όταν λανσαρίστηκε το τρέχον Crossland X. Η Opel έκανε ένα ακόμα βήμα με τη δεύτερη γενιά του Insignia, παίρνοντας έγκριση τύπου για την έκδοση 2.0 BiTurbo Diesel από τα μέσα του 2017.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, για το πρωτόκολλο WLTP, όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα Opel εφοδιάζονται με προηγμένες τεχνολογίες όπως συστήματα Selective Catalytic Reduction (SCR) για diesel και φίλτρα σωματιδίων – Gasoline Particulate Filters (GPF) για βενζινοκινητήρες άμεσου ψεκασμού.

Για να δείτε όλα τα μοντέλα της Opel πατήστε εδώ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης