Πεντακάθαρο το υγραέριο κίνησης της EKO

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018, 19:17
Πεντακάθαρο το υγραέριο κίνησης της EKO

Η ΕΚΟ διασφαλίζει την άριστη ποιότητα του δημοφιλούς και οικονομικού καυσίμου κίνησης, χάρη σε ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα.

Το «ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΚΟ» αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ελέγχου ποιότητας και ποσότητας καυσίμων στην ελληνική αγορά και εξασφαλίζει - μέσω συνεχών ελέγχων που ξεκινούν από το διυλιστήριο και καταλήγουν στο πρατήριο - την ορθή ποσότητα αλλά και την άριστη ποιότητα των καυσίμων, προσφέροντας σιγουριά στους οδηγούς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και εντατικούς έλεγχους στο υγραέριο κίνησης, με την πραγματοποίηση λιτρομέτρησης και την σφράγιση των αντλιών από τις ειδικές ταινίες διασφάλισης ποιότητας, προκειμένου οι οδηγοί να είναι βέβαιοι για κάθε λίτρο που βάζουν στα οχήματά τους.

Εκτός όμως από τους ελέγχους στα πρατήρια, η ΕΚΟ εφαρμόζει και στις εγκαταστάσεις υγραερίων το πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας, με πεδίο εφαρμογής την παραλαβή, την αποθήκευση, την εμφιάλωση και τη διακίνηση υγραερίων. Οι πιστοποιήσεις φέρουν την υπογραφή του ανεξάρτητου και διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού πιστοποίησης TÜV Austria.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018, 19:17