Με απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης, καινοτόμες τεχνολογίες για την κατηγορία και μοναδικό στιλ, το νέο μικρό αυτοκίνητο της Opel είναι έτοιμο να λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά. Οι παραγγελίες ξεκίνησαν σήμερα (27/9) σε όλες τις χώρες, λίγο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου στην έκθεση του Παρισιού.

Στην «πόλη του φωτός», η Opel αποκάλυψε και επίσημα το νέο Adam, το οποίο προσφέρεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις (Jam, Glam και Slam). Διαθέτει μοναδικές τεχνολογίες, όπως το νέο ενσωματωμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας IntelliLink, το CITY mode και πλήρως ενσωματωμένο σύστημα μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix. Τροφοδοτείται από τρεις κινητήρες (1.2 λτ. με 70 ίππους, 1.4 λτ. με 87 ίππους και 1.4 λτ. με 100 ίππους), περιλαμβάνοντας και το πακέτο ecoFLEX.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τιμές στη Γερμανία ξεκινούν από 11.500 ευρώ, με τους ενδιαφερόμενους πελάτες σε όλη την Ευρώπη να μπορούν να το παραγγείλουν και να το διαμορφώσουν όπως επιθυμούν μέσω του διαδικτυακού τόπου της Opel. Όσο για τις πρώτες παραδόσεις, αναμένονται τον Ιανουάριο του 2013.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την παγκόσμια πρεμιέρα στο Παρίσι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης