Του Λουκά Παπαλάμπρου

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Ford Store της εταιρείας Σφακιανάκης Α.Ε., επίσημου διανομέα και επισκευαστή αυτοκινήτων Ford, παραδόθηκε η πρώτη μονάδα της οικογένειας πολυτελών μοντέλων με την ονομασία Vignale.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλυμμένο με σεντόνι το πρώτο Mondeo Vignale στο κατάστημα της Σφακιανάκης Α.Ε.

Το αυτοκίνητο έφτασε στην αντιπροσωπεία της λεωφόρου Βουλιαγμένης 574 στην Αργυρούπολη και αμέσως καλύφθηκε με μαύρο σεντόνι από τους ανθρώπους της φίρμας, περιμένοντας τον τυχερό ιδιοκτήτη. Πρόκειται για ένα Vignale Wagon, το οποίο εφοδιάζεται με τον πετρελαιοκινητήρα 2.0 TDCi απόδοσης 180 ίππων και διακρίνεται για τα πολυτελή χαρακτηριστικά του.

Στα καταστήματα Ford Store οι πελάτες ζουν μια μοναδική εμπειρία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ουσιαστικά πρόκειται για την premium έκδοση του νέου Mondeo, η οποία πωλείται αποκλειστικά από τα καταστήματα Ford Store. Τα αυτοκίνητα της σειράς Vignale είναι εξατομικευμένα από ειδική ομάδα τεχνικών στο καινούργιο κέντρο της μάρκας στη Βαλένθια, φέρουν εκτεταμένες επεμβάσεις σε κάθε σημείο και επιπλέον πακέτα παροχών, προσφέροντας στον πελάτη μια μοναδική εμπειρία.

'Εξι μηχανικοί εργάζονται πάνω σε κάθε Mondeo Vignale

Αισθητικά το Mondeo Vignale διακρίνεται για την ανασχεδιασμένη μάσκα, τα μεταλλικά φινιρίσματα, τις αποκλειστικές ζάντες, τις χειροποίητες δερμάτινες επενδύσεις, τα ακουστικά κρύσταλλα στα τζάμια, την εκπληκτική ηχομόνωση, τα καθίσματα με λειτουργία μασάζ, τις τεχνολογίες αιχμής και την πληθώρα συστημάτων, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό επιβάτη. 

Πανέμορφη και πολυτελής η καμπίνα του αυτοκινήτου

Αξίζει να αναφέρουμε πως μετά την αγορά ο κάτοχος απολαμβάνει μια σειρά προνομίων, όπως 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης, προσωπική υπηρεσία παραλαβής-παράδοσης κατά τη διαδικασία του service και πολλά ακόμα. Όποιος επιθυμεί να δει από κοντά τα μοντέλα της premium γκάμας Ford δεν έχει παρά να επισκεφθεί το αντίστοιχο κατάστημα επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Το πρώτο Vignale που πωλήθηκε στη χώρα μας ήταν ένα Wagon 2.0 TDCi 180 ίππων
Το Ford Store επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης 574

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης