Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το καλύτερο δώρο έλαβε αυτές τις ημέρες ένας εκλεκτός και προφανώς πάμπλουτος πελάτης της Lamborghini, ο οποίος κατοικεί στην Καλιφόρνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιταλική εταιρεία παρέδωσε την πρώτη μονάδα της Sian στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην αντιπροσωπεία που διαθέτει στο Newport Beach. Το εκθαμβωτικό τετράτροχο αξίας 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων έφθασε μέσα σε τεράστιο ξύλινο κουτί, που είχε καλυφθεί με επενδύσεις τύπου δώρου κι έναν φιόγκο.

Αφού έσκισε τις επενδύσεις και άνοιξε το κουτί, ο κάτοχος τράβηξε το σεντόνι και αποκάλυψε τη Sian, η οποία ήταν βαμμένη στο έντονο πορτοκαλί χρώμα «Arancio Atlas» με μαύρη γυαλιστερή απόχρωση στην οροφή και γυμνό carbon σε πολλά σημεία του αμαξώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι το hypercar της Lamborghini θα παραχθεί σε μόλις 63 μονάδες. Έχει κάνει sold out από την πρώτη μέρα της παρουσίασης, δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 2019, και τροφοδοτείται από υβριδικό σύνολο απόδοσης 819 ίππων.

Κάθε μονάδα εξατομικεύεται με βάση τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη. Οι πελάτες συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία κατασκευής του αυτοκινήτου, δημιουργώντας σε συνεργασία με τους ανθρώπους της Lamborghini το όχημα που θέλουν πραγματικά.

 

Εξωπραγματικό υβριδικό hypercar από τη Lamborghini

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης