Η φημισμένη ιταλική φίρμα συνεχίζει να δημιουργεί ειδικές εκδόσεις της Huayra, με την τελευταία να χαρακτηρίζεται ως η πιο ακραία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από την Huayra BC Roadster, η Pagani προχώρησε στην κατασκευή της Huayra Imola, ενός hypercar με εντυπωσιακό bodykit που αναδεικνύει το αγωνιστικό DNA. Σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις, αυτή φέρει μεγαλύτερα φτερά, νέους προφυλακτήρες, έναν τεράστιο διαχύτη, αποκλειστικές ζάντες ελαφρού κράματος, σταθερή πίσω carbon πτέρυγα και την κλασική εισαγωγή αέρα στην οροφή.

Το αυτοκίνητο θα παραχθεί σε μόλις πέντε μονάδες, με το πρώτο αντίτυπο να παραδίδεται στον ιδιοκτήτη της, τον Oleg Egorov, ιδρυτή της TopCar Design. Τα κλειδιά στον τυχερό πελάτη έδωσε ο Horacio Pagani.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλήρως εξατομικευμένο είναι το σαλόνι, με τα ανθρακονήματα να κυριαρχούν σε όλες τις επιφάνειες. Για την κίνηση φροντίζει ο γνωστός V12 6.0 twin turbo κινητήρας της AMG. Η απόδοση δεν έγινε γνωστή, ωστόσο, είναι βέβαιο πως ξεπερνά τους 750 ίππους και τα 1.000 Nm ροπής.

Φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται για την τιμή, αν και δεν πρόκειται να έχει πουληθεί για λιγότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ, αν λάβουμε υπόψη ότι η Huayra BC Roadster κοστίζει 3.085.000 ευρώ.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης