Χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα, ένα πολυτελές sedan που προσφέρει σε οδηγό και επιβάτες μία μοναδική εμπειρία, προάγοντας την ελευθερία της ατομικής μετακίνησης και ανακαλύπτοντας νέους ορίζοντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την BMW, η καινούργια Σειρά 7 αποτελεί την τέλεια επιλογή για ανθρώπους που δεν πτοούνται από κανένα εμπόδιο αλλά ακολουθούν τον δικό τους δρόμο με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, και, φυσικά, έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας.

Μέσα από ένα εκπληκτικό video με τίτλο «Πάνω από τα Σύννεφα», η βαυαρική φίρμα παρουσιάζει τον πιλότο ενός ιδιωτικού αεροπλάνου, ο οποίος έπειτα από απαγορευτικό απογείωσης λόγω κακοκαιρίας παίρνει μία αυθόρμητη απόφαση. Ανταλλάσσει το «cockpit» του με αυτό της νέας BMW Σειράς 7 και επιταχύνει αριστοτεχνικά στον σκοτεινό και βροχερό διάδρομο, χωρίς τίποτα να τον σταματά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον βλέπουμε να οδηγεί σε ένα επιβλητικό ορεινό τοπίο και να ανεβαίνει όλο και ψηλότερα. Στη συνέχεια, τον παρακολουθούμε να περνά μέσα από τα σύννεφα και να ξαναβγαίνει στο φως, με τον ήλιο να λάμπει στο βάθος, αφήνοντας πίσω την καταιγίδα. Η βασική σκηνή αποτυπώνει τη μετουσίωση της πολυτέλειας, με φόντο ένα μεγαλειώδες σκηνικό που παραπέμπει σε ταξίδι με αεροπλάνο, αλλά στο σενάριο, η ίδια αίσθηση επιτυγχάνεται με τη νέα Σειρά 7.

Διαβάστε επίσης: Χάρμα ιδέσθαι η limo της BMW


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης