Περισσότεροι από 250.000 θεατές κατέκλυσαν προ ημερών τους δρόμους του Guangzhou στη νότια Κίνα κατά τη διάρκεια εορτασμών για την 20ή επέτειο παρουσίας της Ferrari στην Κίνα. Στο δρόμο «παρέλασαν» πάνω από 130 Ferrari ενώ για πρώτη φορά έκανε την εμφάνισή της στο κοινό, μία Ferrari 458 Italia με χαρακτηριστικό κινεζικά στοιχεία και σε ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και ο πρόεδρος της εταιρείας Luca di Montezemolo, ο οποίος μιλώντας με δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας στο σαλόνι αυτοκινήτου του Guangzhou υπογράμμισε και τη σημασία της κινεζικής αγοράς για την Ferrari. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα που έχουμε επιτύχει μέχρι τώρα και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν τόσο σκληρά και οι οποίοι μοιράζονται τα όνειρά μας το πάθος μας. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί» ήταν τα λόγια του αφεντικού της Scuderia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κίνα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της Ferrari, με τις πωλήσεις μέχρι στιγμής από την αρχή του έτους να έχουν φτάσει πάνω από 700 μονάδες και με το δίκτυο διανομής να αποτελείται από 25 σημεία πώλησης.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης