Η βρετανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένες teaser εικόνες από τη νέα γενιά του κορυφαίου μοντέλου της ιστορίας της, ανακοινώνοντας παράλληλα και κάποια βασικά στοιχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη MINI, το καινούργιο John Cooper Works GP είναι το ισχυρότερο και ταχύτερο που έχει κατασκευάσει ποτέ. Μάλιστα, στη φημισμένη πίστα του Nurburgring έγραψε χρόνο κάτω από 8 λεπτά, βελτιώνοντας τουλάχιστον κατά 23 δευτερόλεπτα το γυρολόγιο σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Το JCW GP θα είναι έτοιμο μέσα στη χρονιά, με το λανσάρισμα στην αγορά να προγραμματίζεται για το 2020. Θα παραχθεί σε μόλις 3.000 μονάδες, διατηρώντας το αγωνιστικό DNA του concept.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τροφοδοτείται από έναν τετρακύλινδρο Twin Power Turbo κινητήρα απόδοσης άνω των 300 ίππων, με τις επιδόσεις να είναι ισάξιες των αυθεντικών sportcar.

Η εμφάνισή του θα είναι ξεχωριστή, διαθέτοντας αεροδυναμικό bodykit, πολλά εξατομικευμένα στοιχεία, τεράστια πίσω πτέρυγα, ευμεγέθεις προφυλακτήρες, διαχύτη, αγωνιστικού τύπου spoiler και μπάκετ καθίσματα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης