Την επόμενη χρονιά αναμένεται στην αγορά η νέα γενιά του μεσαίου premium crossover/SUV της βαυαρικής φίρμας, εντυπωσιάζοντας με την πληθωρική εμφάνιση και την αποδοτικότητα των κινητήρων.

Η επόμενη X3 με την κωδική ονομάσια GO1 βρίσκεται ήδη στη φάση των δοκιμών εξέλιξης, με τους μηχανικούς της BMW να κάνουν όλα τα απαραίτητα τεστ. Πατάει πάνω στην καινούργια πλατφόρμα CLAR, έχοντας αυξημένες διαστάσεις και συγχρόνως μειωμένο βάρος, χάρη στη χρήση προηγμένων υλικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τους βασικούς κινητήρες βενζίνης και diesel, το αυτοκίνητο θα προσφέρεται και σε έκδοση M, με την ανάπτυξη του project να έχει αναλάβει το τμήμα επιδόσεων της εταιρείας. Αν και η BMW δεν έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, η X3 M τροφοδοτείται από τον γνωστό εξακύλινδρο 3.0 Twin Power Turbo κινητήρα, με την απόδοση να εκτοξεύεται στους 500 ίππους.

Το πανίσχυρο crossover/SUV θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Audi RS Q5 και Mercedes AMG GLC 63, διαθέτοντας τις απαραίτητες αισθητικές παρεμβάσεις του M Division και φυσικά εξαιρετικές επιδόσεις.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις της τωρινής γενιάς της X3

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης