Επιβλητικό, ευρύχωρο, άνετο και ικανό να κινηθεί σε κάθε έδαφος είναι το Tarraco, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 18 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πολυαναμενόμενο μεγάλο SUV της ισπανικής μάρκας πατάει στην πλατφόρμα MQB Α2 του VW Group και ουσιαστικά αποτελεί το «αδελφό» μοντέλο των Skoda Kodiaq και WV Tiguan Allspace. Θα είναι διαθέσιμο ως πενταθέσιο ή επταθέσιο, ακολουθώντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία των μικρότερων Ateca και Arona.

Η Seat έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη συνδεσιμότητα και στις high tech τεχνολογίες, ενσωματώνοντας προηγμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής και ψηφιακό πίνακα οργάνων. Θα τροφοδοτείται από τους γνωστούς κινητήρες του γερμανικού ομίλου, όπως τους 1.5 TSI, 2.0 TSI και 2.0 TDI, διαθέτοντας μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο DSG.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις τετρακίνητες εκδόσεις, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ έξι προφίλ οδήγησης. Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, το Tarraco συνδυάζει τις αρετές ενός hatchback και ενός 4Χ4, κατεβαίνοντας πλαγιές με κλίση 70% και περνώντας από κακοτράχαλες διαδρομές με απόλυτη ασφάλεια, χάρη στα πρωτοποριακά συστήματα που ενσωματώνει, την αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και τη γεωμετρία της ανάρτησης. 

Δείτε εδώ την γκάμα των SUV της Seat


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης