Το δημοφιλές premium SUV της γερμανικής φίρμας αναβαθμίστηκε αισθητικά και μηχανικά, απέκτησε πλουσιότερο εξοπλισμό και είναι έτοιμο να λανσαριστεί στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, η Porsche δεν ανακοινώσε πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση του μοντέλου, παρά μόνο ότι η πρώτη χώρα που θα το υποδεχθεί είναι η Κίνα.

Η ανανεωμένη Macan φέρει νέους προφυλακτήρες, καινούργια φώτα LED εμπρός και πίσω, ζάντες 20 και 21 ιντσών, καθώς και τρεις νέους χρωματισμούς για το αμάξωμα, όπως το γαλάζιο «Miami Blue», το ασημί «Dolomite Silver» και το πράσινο «Mamba Green Metallic».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό δεσπόζει η μεγάλη οθόνη αφής 11 ιντσών του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ενσωματώνει πληθώρα λειτουργιών και εφαρμογών, καλύπτοντας στο έπακρο τις ανάγκες του οδηγού και των επιβατών. Επίσης, υπάρχουν νέες επενδύσεις και διακοσμητικά, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει πλειάδα τεχνολογιών.

Σημαντικές βελτιώσεις έχουν γίνει στην ανάρτηση και στο σύστημα διεύθυνσης, προς όφελος της οδηγικής συμπεριφοράς και της ποιότητας κύλισης, ενώ πιο ισχυροί είναι οι κινητήρες. Αν και δεν επιβεβαιώνεται από την Porsche, η Macan θα προσφέρεται μόνο με βενζινοκίνητα σύνολα, με τους diesel να καταργούνται.

Τέλος, το αυτοκίνητο έχει μεγαλύτερες off-road δυνατότητες, με τη συμπεριφορά στην άσφαλτο να είναι αντίστοιχη των sportcar.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης