Μετά το S-MAX η Ford παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή του C-MAX, ολοκληρώνοντας έτσι τη γκάμα των πολυμορφικών μοντέλων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το C-MAX είναι διαθέσιμο ως πενταθέσιο και ως επταθέσιο στην έκδοση Grand C-MAX. Αισθητικά, διακρίνεται για τη νέα μάσκα που χαρακτηρίζει πλέον όλα τα μοντέλα της μάρκας, τα φώτα LED, τα νέα σχέδια στις ζάντες και τα χρώματα για το εξωτερικό αμάξωμα.

Στην καμπίνα, έχουν γίνει βελτιώσεις στα υλικά, με την οθόνη αφής 8 ιντσών να αντικαθιστά τους περισσότερους διακόπτες. Ο εξοπλισμός είναι πλουσιότερος, περιλαμβάνοντας το δεύτερης γενιάς σύστημα SYNC 2 και το Active City Stop που λειτουργεί πλέον σε ταχύτητες έως 50 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ότι αφορά τους κινητήρες, εκτός από τον 1.0 Ecoboost των 100 και 125 ίππων, προστέθηκε ο 1.5 EcoBoost σε δύο εκδόσεις ισχύος (150 και 182 ίπποι), με τον 1.500αρη diesel να προσφέρεται με 95 και 120 ίππους.

Το ντεμπούτο των C-MAX και Grand C-MAX θα γίνει στην έκθεση του Παρισιού, στις αρχές Οκτωβρίου, με το λανσάρισμα στην αγορά να ξεκινά αμέσως μετά.
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης