Η παραλία Carbon στο Μαλιμπού της Καλιφορνία, είναι γνωστή και ως η «παραλία των δισεκατομμυριούχων». Κατά μήκος της ακτής αλλά και στον λόφο, ακριβώς από πάνω, βρίσκονται ορισμένα από τα πιο ακριβά σπίτια του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πώληση ενός θέρετρου στο συγκεκριμένο σημείο μπορεί να φθάσει ακόμη και τα 100 εκατομμύρια δολάρια. Φυσικά, οι υπέροχες αυτές βίλες – φρούρια, διαθέτουν ό,τι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Το μεσιτικό γραφείο του Chris Cortazzo έχει βγάλει προς πώληση μία από τις πιο εντυπωσιακές οικίες, η οποία μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ένα εκπληκτικό γκαράζ για 25 αυτοκίνητα. Το οίκημα κατασκευάστηκε από το ζεύγος Steve και Azita Goldman και καλύπτει έκταση 7.000 τ.μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διακρίνεται για την πολυτέλεια και τις ανέσεις, ωστόσο, ο χώρος που κάνει τη διαφορά είναι αυτός για τα οχήματα. Όπως αναφέρει το μεσιτικό γραφείο, έχει σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας και της υγρασίας, αλλά και σύστημα απορρόφησης της σκόνης, για τη συντήρηση των τετράτροχων αριστουργημάτων.

Στο γκαράζ του φυλάσσονται ορισμένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα, όπως η McLaren P1, η Pagani Zonda, LaFerrari, η αγωνιστική Ferrari 360 GT, οι Porsche Carrera GT, 911 R Turbo, GT2 και άλλα 12 συλλεκτικά οχήματα.

Η οικία πωλείται έναντι 10 εκατομμύριων δολαρίων, με τον ενδιαφερόμενο αγοραστή να έχει τη δυνατότητα απόκτησης και των αυτοκινήτων αν το επιθυμεί, με το ανάλογο φυσικά αντίτιμο. Όλα τα οχήματα της συλλογής του Steve Goldman είναι διαθέσιμα, εκτός από την Ferrari 360 GT και την Porsche 911 R Turbo.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης