Στην Βαλένθια  πραγματοποιήθηκαν οι δοκιμές της Nissan e.dams πριν την έναρξη  της 8ης σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Formula E. 

Οι Maximilian Guenther νέος οδηγός και ο βετεράνος Sebastien Buemi αποτελούν την αγωνιστική ομάδα της Nissan και ολοκλήρωσαν τις δοκιμές τους με διάρκεια τριών ημερών στο Circuit Ricardo Tormo στη Βαλένθια της Ισπανίας..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο αγωνιζόμενοι με τα μονοθέσια #23 Nissan Ariya και #22 Nissan Leaf ολοκλήρωσαν συνολικά περισσότερους από 250 γύρους με διαφορετικές προσομοιώσεις. Κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την συγκέντρωση σημαντικών δεδομένων για την ανάπτυξη των αγωνιστικών μηχανών της Nissan e.dams.

Κατά την διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση του μονοθεσίου της Nissan με θέμα το κιμονό. Μέσω των κόκκινων χαρακτηριστικών που υπάρχουν σε όλο το μονοθέσιο  μαζί με την έντονη σχεδίαση του, η αποστολή της ομάδας παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο τον ενθουσιασμό της και τις επιδόσεις της τεχνολογίας EV. 

O Tommaso Volpe, παγκόσμιος διευθυντής μηχανοκίνητου αθλητισμού της Nissan, δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μια υπέροχη εβδομάδα εδώ στη Βαλένθια και καταφέραμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Ο κύριος στόχος μας για αυτές τις δοκιμές, πριν από τη σεζόν, ήταν να επικυρώσουμε τις αλλαγές που εφαρμόσαμε στο λογισμικό διαχείρισης ενέργειας, καθώς και σε άλλα συστήματα ελέγχου στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών. Τώρα έχουμε αρκετούς γύρους στην φαρέτρα μας και θα είμαστε απασχολημένοι στην ανάλυση των δεδομένων, αναπτύσσοντας περαιτέρω τα αγωνιστικά μας αυτοκίνητα πριν από την έναρξη της σεζόν, τον Ιανουάριο. Επιπλέον, ανυπομονούσαμε να δούμε τον νέο μας οδηγό, Maximilian, στην πίστα και να βεβαιωθούμε ότι αισθάνεται σίγουρος στο μονοθέσιο, κάτι που έγινε πολύ γρήγορα. Οπότε, συνολικά, βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση και είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έχουμε επιτύχει μέχρι τώρα»

Η Nissan έχει ως κύριο στόχο την «εξηλέκτριση» των μοντέλων της μέχρι το 2030. Έτσι με την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ABB FIA Formula Ε, προσφέρει τον ενθουσιασμό και την απόλαυση της οδήγησης ηλεκτρικών οχημάτων μηδενικών εκπομπών, στο κοινό της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης