Το 2020 είναι ένα πολύ ξεχωριστό έτος για την εμβληματική ιαπωνική φίρμα. Φέτος, η Mazda γιορτάζει τα 100 χρόνια ζωής. Σε όλη αυτή τη διαδρομή, οδηγήθηκε από την τόλμη και την αναζήτηση νέων δρόμων στους τομείς της μηχανολογίας και του σχεδιασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατέγραψε σημαντικές διακρίσεις, όπως τη νίκη στο φημισμένο Le Mans το 1991, το λανσάρισμα του θρυλικού Cosmo Sport 110S, τον περιστροφικό κινητήρα σε μοντέλο μαζικής παραγωγής και δημιούργησε ένα παγκόσμιο best-seller: το διθέσιο roadster Mazda MX-5. Είναι η μάρκα που παρουσίασε τον πρώτο βενζινοκινητήρα στον κόσμο που συνδυάζει τις τεχνολογίες αυτανάφλεξης με συμπίεση, και ανάφλεξη με σπινθήρα, τον Skyactiv-X.

Όλη η ιστορία της φίρμας από τη Χιροσίμα που ακολουθεί το ασυμβίβαστο και προκαλεί το κατεστημένο, φιλοξενείται σε ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα που ετοιμάστηκε από την Mazda Motor Europe. Ξεκινώντας από την πόλη καταγωγής της μάρκας, οι σελίδες του βιβλίου μας ξεναγούν σε όλα τα σημαντικά γεγονότα που χάραξαν την αιωνόβια ιστορία της μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα σε 7 ενότητες φιλοξενείται όλη η διαδρομή της Mazda μέχρι το σήμερα.

1.Mazda & Hiroshima
2. The rotary engine
3. Mazda Technology
4. Mazda Design
5. Craftsmanship
6. Mazda MX-5: The brand Icon
7. Brand Fascination.

Το βιβλίο των 100 ετών μπορείτε να το δείτε και το κατεβάσετε εδώ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης