Ένα Ford Fiesta του 1978, το οποίο έχει διανύσει περισσότερα από 245.000 χιλιόμετρα είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο της οικογένειας Tedeschi από την Ιταλία.

Τόσο ο Carlo Tedeschi όσο και τα παιδιά του, Cristina, Monica, Francesco, Massimo, Paolo, Valentina και Chiara, ηλικίας από 26 έως 48 ετών, έμαθαν να οδηγούν στο συγκεκριμένο όχημα, το οποίο είναι το πρώτο και το τελευταίο που αγόρασε ο μπαμπάς. Μάλιστα, με το συγκεκριμένο Fiesta έκαναν διακοπές, πήγαιναν σχολείο και σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Carlo και η γυναίκα του Gianfranca θεωρούν το μικρό λευκό τους αυτοκίνητο ως το όγδοο παιδί τους. Και όταν πριν από δύο χρόνια ο Carlo διαγνώστηκε με καρκίνο, τα επτά υπόλοιπα παιδιά του αποφάσισαν να ξαναδώσουν στο πολυαγαπημένο μέλος της οικογένειας τη χαμένη του αίγλη.

«Το Fiesta είναι ένα μεγάλο κομμάτι της οικογένειάς μας. Εγώ και οι νεότερες αδελφές μου όχι μόνο μάθαμε να οδηγούμε με το Fiesta, αλλά ήταν και το αυτοκίνητο με το οποίο ο μπαμπάς μας έφερε από το μαιευτήριο. Ξέραμε ότι το όνειρό του ήταν να γίνει σαν καινούργιο. Έδινε το παρών σε γάμους, διακοπές, σαν κανονικό μέλος της οικογένειας. Όλοι το γνωρίζουν. Είμαστε η οικογένεια Fiesta» δήλωσε ο νεαρότερος γιος Paolo.

Με τη βοήθεια του γερμανικού fun club του Fiesta, τα παιδιά κατάφεραν να επιδιορθώσουν το παλιό Fiesta, χρησιμοποιώντας μόνο γνήσια εξαρτήματα. Το όχημα πλέον ανήκει στα κλασικά και φέρει την ειδική χρυσή πλακέτα. Μάλιστα, η οικογένεια Tedeschi ήταν επίτιμη προσκεκλημένη της Ford, στην παγκόσμια παρουσίαση της νέας γενιάς του supermini στην Κολωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης