Επιμέλεια:Περικλής Χαλάτσης

Τις νέες αυξημένες τιμές ανακοίνωσε η Skoda στην Ελλάδα. Η εταιρία που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του γκρουπ της VW ακολούθησε τις ευρωπαϊκές αναπροσαρμογές που φυσικά ήταν κάτι που δεν ξάφνιασε την αγορά. Οι αυξήσεις είναι μικρές και αναμενόμενες. Συγκρίνοντας τον τελευταιο τιμοκατάλογο με αυτόν που σήμερα (12/10/21) ανακοίνωσε η εταιρία οι αυξήσεις είναι της τάξεωςτου 3%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επόμενες αυξήσεις που θα γίνουν στην Skoda είναι το Μάιο του 2022. Οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες προχωρούν στις εργοστασιακές αυξήσεις στις αρχές κάθε νέου χρόνου.Το γκρουπ της VW τις αυξήσεις αυτές τις κάνει το Μάιο.

Αυτό το διάστημα οι προβολείς πέφτουν στο ηλεκτρικό και πολύ δυνατό ENYAQ iV 80x που διαθέτει ένα δεύτερο ηλεκτρικό κινητήρα στον μπροστινό άξονα. Ήδη ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το στολίδι της Skoda που έχει κίνηση στους τέσσερις τροχούς και αποδίδει 265 ίππους και 415 Nm ροπής. H μπαταρία του είναι 82 kWh .

Οι επικεφαλής της Skoda έχουν ανακοινώσει ότι για λόγους οικονομίας έχουν «κόφτη» στα 160 χιλιόμετρα και η αυτονομία του μοντέλου φτάνει τα  500 χιλιόμετρα. Με μία φόρτιση μπορεί να φτάσεις από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καλό με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ότι σχεδιάστηκε από την αρχή ως ηλεκτρικό και «ντύθηκε» με ότι πιο σύγχρονο από πλευράς τεχνολογίας διαθέτει το Volkswagen Group.

Δείτε εδώ τις νέες τιμές

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης