Όλα έτοιμα για το λανσάρισμα του ανανεωμένου Nissan Qashqai

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017, 12:52
Όλα έτοιμα για το λανσάρισμα του ανανεωμένου Nissan Qashqai

Αρκετούς μήνες μετά την επίσημη πρεμιέρα, στην έκθεση της Γενεύης, το εργοστάσιο του Sunderland στην Αγγλία άνοιξε τις πόρτες του προκειμένου να υποδεχθεί την ανανεωμένη εκδοχή του Qashqai.

Η συγκεκριμένη μονάδα παραγωγής είναι μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες της Nissan. Πριν από λίγες μέρες, πέρασε τη γραμμή συναρμολόγησης το ανανεωμένο Qashqai, σηματοδοτώντας την επιστροφή του πιο εμπορικού crossover στην ευρωπαϊκή αγορά.  

Το best seller μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας και No1 σε πωλήσεις στην κατηγορία του σε όλη την Ευρώπη αναβαθμίστηκε αισθητικά και είναι έτοιμο να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά την πορεία του στη γηραιά ήπειρο.

Οι σχεδιαστικές παρεμβάσεις σε μάσκα, φώτα, προφυλακτήρες και σήμα δίνουν την εντύπωση ότι βλέπουμε ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Αρκετές αλλαγές έχουν γίνει και στο εσωτερικό, με τον εξοπλισμό να είναι πλουσιότατος, περιλαμβάνοντας και σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης.

Στους κινητήρες δεν υπάρχουν εκπλήξεις, με τα τετρακύλινδρα σύνολα βενζίνης 1.2 και 1.6 λίτρου και τους diesel 1.5 και 1.6 λτ. να καλύπτουν την γκάμα. Όσο για το λανσάρισμα στις αγορές, αυτό υπολογίζεται το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017, 12:52