Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επίσημη παρουσίαση της νέας γενιάς του Ibiza, με την ισπανική μάρκα να δίνει στη δημοσιότητα το τελευταίο teaser video από τον χώρο όπου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια.

Το καινούργιο supermini της Seat έχει πάρει ήδη θέση, καθώς αύριο, Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, θα το δούμε για πρώτη φορά. Όπως γνωρίζουμε, το αυτοκίνητο είναι ριζικά αναβαθμισμένο και δεν θυμίζει σε τίποτα την απερχόμενη γενιά. Ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της φίρμας, έχοντας πιο δυναμική, μοντέρνα και ελκυστική εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος της εταιρείας είναι να προσελκύσει νέους σε ηλικία οδηγούς, προσφέροντας ένα όχημα που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις, τόσο από πλευράς αισθητικής, όσο και τεχνολογιών, συνδεσιμότητας και αποδοτικότητας. Το νέο Ibiza βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του VW Group, υιοθετώντας πολλά στοιχεία από τα Ateca και Leon.

Οι μηχανικοί της εταιρείας έχουν δώσει ιδιαίτερη βάση στην οδική συμπεριφορά, με την καμπίνα να είναι πιο άνετη και στιλάτη. Στους κινητήρες, λογικά θα δούμε τον 1.0 TSI σε διάφορες εκδοχές ισχύος και τους καινούργιους 1.5 TSI και 1.5 TDI. 

Το ντεμπούτο του μοντέλου μπροστά στο κοινό θα γίνει στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο, με την εμπορική πορεία να ξεκινά το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης