Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Πραγματικό θαύμα που δεν υπήρξαν θύματα από την σφοδρότητα του συγκεκριμένου ατυχήματος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο οδηγός ενός Tesla εισέβαλε με το αυτοκίνητο του στο Συνεδριακό Κέντρο Greater Columbus προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές που ξεπερνούν τις 250.000 δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός υποστηρίζει πως στις 4 Μαΐου 2022, γύρω στις 12:30 μ.μ., οδηγούσε το Tesla sedan του στην Vine Street όταν έχασε τον έλεγχο των φρένων ενώ ταξίδευε με περίπου 95 χλμ./ώρα. Στη συνέχεια πέρασε από ένα κόκκινο φανάρι και η τρελή του πορεία σταμάτησε αφού γκρέμισε την είσοδο του κτιρίου.

Αρκετοί μάρτυρες στο σημείο τεκμηρίωσαν τουλάχιστον ορισμένους από τους ισχυρισμούς του οδηγού, λέγοντας πως είδαν το όχημα να επιταχύνει για να προλάβει ένα πορτοκαλί φανάρι και στην συνέχεια δεν επιβράδυνε καθόλου μέχρι την σύγκρουση.

Τα πλάνα δείχνουν το ατύχημα τόσο από το εξωτερικό του κτιρίου, καθώς η είσοδος του ήταν χαμηλότερα από τον δρόμο, όσο και από το εσωτερικό, όπου το αυτοκίνητο έκανε και μία πλήρη περιστροφή πριν σταματήσει.
Από το συμβάν ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς ενώ ακόμα και ο οδηγός του, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο καθώς δεν χτύπησε σοβαρά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα μένει να εξεταστεί το όχημα και η κατάσταση του πεντάλ φρένου για να φανεί εάν οι ισχυρισμοί του οδηγού ισχύουν ή πρόκειται για μία ακόμη περίπτωση όπου ιδιοκτήτης κατηγορεί μοντέλο της Tesla για να καλύψει δικό του λάθος. Μόλις χθες να θυμίσουμε ήρθε στη δημοσιότητα η περίπτωση ενός κινέζου ιδιοκτήτη ο οποίος αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην εταιρία και να πληρώσει αποζημίωση όταν αποδείχθηκε πως μπέρδεψε ο ίδιος το πεντάλ του γκαζιού με του φρένου. 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης