Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το καλοκαίρι έφυγε, η μέρα γίνεται όλο και πιο μικρή και η θερμοκρασία πέφτει. Στο πιο βόρειες περιοχές της Ευρώπης, το κρύο είναι ήδη τσουχτερό. Στον Αρκτικό Κύκλο στη Φινλανδία, αναμένονται οι πρώτες λευκές νιφάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί, η Porsche διοργανώνει κάθε χρόνο το περιβόητο Ice Experience. Για τη φετινή χειμερινή σεζόν, η γερμανική φίρμα ετοιμάζει ιδιαίτερες εκπλήξεις στους πελάτες και επισκέπτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σπέσιαλ μαθήματα στο πάγο, που συνοδεύονται με πληθώρα υπηρεσιών και διαμονή τεσσάρων ή πέντε ημερών στο φημισμένο Λέβι, θα ξεκινήσουν στην καρδιά του χειμώνα. Όσο για το κόστος συμμετοχής, ξεκινά από 4.990 ευρώ και μπορεί να φθάσει έως τα 18.990 ευρώ. Επίσης, αν επιθυμεί να σας συνοδεύσει η σύντροφος ή ο σύντροφος, τότε πρέπει να δώσετε άλλα 1.490 ευρώ.

Στο Porsche Ice Experience, οι συμμετέχοντες ζουν πραγματικά μια μοναδική εμπειρία. Στο παρακάτω βίντεο, ένας από τους εκπαιδευτές του προγράμματος, ο Jukka Honkavuori, καθώς και ο JohnyFPV, ο άνθρωπος που χειρίζεται τα drones, μας δίνουν μια ιδέα από το πρόγραμμα και την υπέροχη ειδικά διαμορφωμένη πίστα στην παγωμένη Φινλανδία.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης