Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Μόνο ο ίδιος γνωρίζει γιατί έβαλε πωλητήριο σε ορισμένα από τα κορυφαία τετράτροχα της συλλογής του. Η αποχώρησή του από τη Ferrari πιθανόν να συνδέεται με την απόφαση του Sebastian Vettel, αλλά αυτό μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Ferrari Enzo είναι ένα από τα πιο ποθητά αυτοκίνητα στον κόσμο.

Για όσους δεν γνωρίζουν να αναφέρουμε ότι ο Γερμανός πρωταθλητής είναι φανατικός συλλέκτης αυτοκινήτων. Διαθέτει στην κατοχή του δεκάδες συλλεκτικά μοντέλα και μονοθέσια, μεταξύ των οποίων και μια McLaren που οδηγούσε ο Ayrton Senna.

Κατά τη μετακόμισή του στη Βρετανία για λογαριασμό της Aston Martin, o Vettel απευθύνθηκε στην αντιπροσωπεία Tom Hartley Jnr, προκειμένου να του πουλήσει οκτώ από τα αυτοκίνητά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Seb είναι από τους μεγαλύτερους συλλέκτες αυτοκινήτων.Ανάμεσα στα supercar που αποχωρίζεται είναι και πέντε Ferrari. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία LaFerrari του 2016, η οποία βρήκε ήδη νέο ιδιοκτήτη, μία Ferrari F50 του 1996, που επίσης πωλήθηκε, μία Ferrari Enzo του 2004, μία Ferrari F12TDF του 2016 και μία Ferrari 458 Speciale του 2015.

Επίσης διαθέσιμα είναι και τα Mercedes SL65 AMG Black Series, Mercedes SLS AMG και BMW Z8 Roadster.
Όπως αντιλαμβάνεστε, μιλάμε για αυτοκίνητα των οποίων η συνολική αξία ξεπερνά κάθε φαντασία. Για παράδειγμα, η τιμή της Enzo είναι πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.  

 

Το νέο αυτοκίνητο του Sebastian Vettel

H Ferrari SF1000 πουλήθηκε για 1 εκατομμύριο ευρώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης