Είναι το αυτοκίνητο που κάθε οδηγός θα ήθελε να έχει στην κατοχή του. Ένα πανίσχυρο και τεχνολογικά προηγμένο SUV, με εκπληκτικά επίπεδα πολυτέλειας και επιδόσεις ισάξιες των supercar.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανανεωμένη Cayenne Turbo S σημείωσε νέο ρεκόρ στην πίστα του Nurburgring με χρόνο 7:59.74, γυρνώντας ταχύτερα κατά 14 δευτερόλεπτα από το Range Rover Sport SVR. Παρουσιάστηκε επίσημα στην έκθεση του Ντιτρόιτ και θα είναι διαθέσιμη στην ευρωπαϊκή αγορά το καλοκαίρι, με τις τιμές στη Γερμανία να ξεκινούν από 166.696 ευρώ.

Η κορυφαία έκδοση του δημοφιλούς SUV της Porsche, τροφοδοτείται από τον V8 4.8 biturbo κινητήρα, απόδοσης 570 ίππων και 800 Nm ροπής. Είναι πιο ισχυρή και γρήγορη από την pre-facelift γενιά, με τα 0-100 να έρχονται σε 4,1 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 285 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξοπλίζεται με τα κορυφαία συστήματα της Porsche, όπως τα PDCC (Porsche Dynamic Chassis Control), PTV Plus (Porsche Torque Vectoring Plus), PTM (Porsche Traction Management) και PDLS Plus (Porsche Dynamic Light System Plus), διαθέτει carbon-κεραμικά φρένα και φοράει ζάντες 21 ιντσών.

Στον στάνταρ εξοπλισμό, περιλαμβάνονται επίσης οι δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό, το σπορ πολυλειτουργικό τιμόνι, η οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα, τα carbon διακοσμητικά, η σπορ εξάτμιση και οι προβολείς LED.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης