Την πιο special, φαντεζί, άγρια και ισχυρή Lamborghini Huracan Spyder δημιούργησε ο βελτιωτικός οίκος Novitec, προσφέροντας στους πελάτες ένα από τα πιο ξεχωριστά supercar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μηχανικοί του φημισμένου οίκου πήραν το ιταλικό μοντέλο και το μετέτρεψαν σε έναν «ταύρο» με έντονο πράσινο χρώμα. Το ακραίο αισθητικά bodykit, με τους καινούργιους προφυλακτήρες, τα επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα, την ευμεγέθη πίσω πτέρυγα και το διαχύτη, τονίζει την δυναμική πλευρά του αυτοκινήτου.

Στο αμάξωμα έχει γίνει εκτενή χρήση του carbon, με την Huracan Spyder της Novitec να είναι πιο φαρδιά κατά 20,3 εκατοστά σε σχέση με την εργοστασιακή έκδοση. Τα ελαστικά είναι Pirelli P-Zero διαστάσεων 245/30 μπροστά και 325/25 πίσω, με τις ζάντες ελαφρού κράματος 20 και 21 ιντσών, αντίστοιχα, να ολοκληρώνουν το σύνολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ίδια έντονη πράσινη απόχρωση είναι και οι δαγκάνες των φρένων, με τις αναρτήσεις να έχουν δεχθεί τις απαραίτητες τροποποιήσεις, χαμηλώνοντας το ύψος του αμαξώματος κατά 35 χλστ. Νέα και πιο θορυβώδης είναι η εξάτμιση, περιλαμβάνοντας τέσσερις μεγάλες απολήξεις από ανοξείδωτο χάλυβα.

Χάρη στη προσθήκη κομπρέσορα, η ισχύς του V10 5,2 λίτρων κινητήρα εκτινάχθηκε στους 860 ίππους και 960 Nm ροπής, με τις επιδόσεις να είναι «εκρηκτικές». Στο εσωτερικό, τοποθετήθηκαν χειροποίητες επενδύσεις από δέρμα και alcantara και επιπλέον carbon.

Η Novitec θα κατασκευάσει μόλις 11 μονάδες της βελτιωμένης Huracan, προσφέροντας τη δυνατότητα στους αγοραστές να επιλέξουν αυτοί τα υλικά και τα διακοσμητικά στην καμπίνα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης