Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης εκπομπής αυτοκινήτου των Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May.

Οι τρεις διάσημοι Βρετανοί παρουσιαστές συνεχίζουν τα γυρίσματα για το Grand Tour, το οποίο θα προβάλλεται μέσω του Amazon prime. Το πρώτο επεισόδιο θα βγει στον αέρα στις 18 Νοεμβρίου, με τους Clarkson, Hammond και May να υπόσχονται μοναδικό θέαμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί τους θα είναι και ένας παλιός γνώριμος, ο οποίος θα οδηγεί τα supercars στην πίστα με στόχο τον απόλυτο χρόνο. Πρόκειται για τον Ben Collins, τον άνθρωπο που έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Stig στο Top Gear. Την ανακοίνωση έκανε ο Hammond, δείχνοντας τον συμπατριώτη του να οδηγεί τα Corvette Z06, Porsche 911 Turbo και Mercedes AMG GT.

Θυμίζουμε πως ο Collins είχε απολυθεί από το BBC το 2010, διότι είχε αποκαλύψει πως αυτός είναι ο μυστηριώδης Stig. Η κίνηση αυτή είχε ενοχλήσει αφάνταστα τον Clarkson, ο οποίος δεν είχε διστάσει τότε να τον χαρακτηρίσει προδότη. Τα χρόνια πέρασαν όμως, η ομάδα τα βρήκε ξανά και είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης