Το νέας γενιάς εμβληματικό 4Χ4 της βρετανικής φίρμας βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης. Οι μηχανικοί ολοκλήρωσαν τις δοκιμές, καλύπτοντας περισσότερα από 1.200.000 χιλιόμετρα σε διαφορετικές συνθήκες και εδάφη, από τον παγωμένο Αρκτικό Κύκλο έως την «καυτή» έρημο της Κένυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πρωτότυπα οχήματα που συμμετείχαν στα τεστ επέστρεψαν στη βάση της Jaguar Land Rover και εκεί ο πρίγκιπας Χάρι είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το καινούργιο Defender, έστω και με καμουφλαρισμένο το αμάξωμα.

Ο δούκας του Σάσεξ επισκέφθηκε την JLR στο πλαίσιο της εμπορικής προώθησης των αγώνων «Invictus Games», όπου η εταιρεία είναι βασικός υποστηρικτής.

Δίπλα του ήταν ένας αθλητής από την Ολλανδία, καθώς η επόμενη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στη Χάγη, τον Μάιο του 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συγκεκριμένοι αγώνες διεξάγονται κάθε χρόνο σε διάφορες πόλεις του κόσμου και οι αγωνιζόμενοι λαμβάνουν μέρος σε 11 αθλήματα. Ο θεσμός αφορά ανθρώπους των ενόπλων δυνάμεων που έχουν κινητικά προβλήματα, αναπηρίες, είναι τραυματίες ή ασθενείς.

Ανάμεσα στα αθλήματα υπάρχει ένα που αφορά τη βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία. Ονομάζεται Jaguar Land Rover Driving Challenge και οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να εκτελέσουν διάφορες δοκιμασίες, επιδεικνύοντας ακρίβεια, οδηγικές δεξιότητες, ικανότητες προσανατολισμού και πνεύμα συνεργασίας.

Οι συμμετέχοντες των «Invictus Games» και ο πρίγκιπας, θα είναι οι αυτοί που θα οδηγήσουν πρώτοι το ολοκαίνουργιο Defender στο περιθώριο του θεσμού.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης