Ο κορυφαίος Αργεντινός ποδοσφαιριστής, είναι ο παγκόσμιος πρεσβευτής της ινδικής αυτοκινητοβιομηχανίας, πρωταγωνιστώντας σε όλες τις καμπάνιες της εταιρείας και οδηγώντας τα αυτοκίνητά της.

Όπως ανακοίνωσε η Tata Motors, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον διεθνή σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, προκειμένου να διαφημίζει όλα τα επιβατικά μοντέλα της. Ο Messi θα λάβει μέρος στην καμπάνια «Made of Great», αναδεικνύοντας την εκλεπτυσμένη σχεδίαση, τις κορυφαίες επιδόσεις και τις τεχνολογίες που ενσωματώνουν τα οχήματα της Tata.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος της εταιρείας είναι να καθιερωθεί στο χώρο της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, με τον παίκτη της Μπαρτσελόνα να αποτελεί το μεγαλύτερο «όπλο» της. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Messi ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστεί με την ινδική μάρκα και θα αποτελέσει μέλος της οικογένειας Tata.

Παρότι δεν έγινε καμία αναφορά στα χρήματα που θα λάβει για αυτή τη συνεργασία, είμαστε βέβαιοι ότι ο Lio θα αυξήσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς κατά πολλές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης