Την Παρασκευή 23 Μαρτίου, η γερμανική εταιρεία θα αποκαλύψει επίσημα τη νέα γενιά του μεγάλου SUV, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πεκίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούργιο Touareg βρίσκεται στον δρόμο για την πρωτεύουσα της Κίνας, με τη VW να οργανώνει έναν μαραθώνιο αντοχής. Τα πρώτα αυτοκίνητα ταξιδεύουν οδικώς για το Πεκίνο, διανύοντας συνολικά 16.000 χιλιόμετρα και περνώντας από 11 χώρες σε Ευρώπη και Ασία.

Το κομβόι πέρασε από το Καζακστάν και πάτησε το έδαφος της Μογγολίας. Στόχος της Volkswagen είναι να αναδείξει τις απεριόριστες ικανότητες του μοντέλου σε κάθε επιφάνεια και έδαφος. Το σλόγκαν είναι «τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το νέο μεγάλο SUV».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι το Touareg βασίζεται στην πλατφόρμα MLB Evo του Group VW, την ίδια δηλαδή με τα Audi Q7, Bentley Bentayga, Porsche Cayenne και Lamborghini Urus. Αποτελεί τη ναυαρχίδα της VW και είναι το πιο προηγμένο τεχνολογικά αυτοκίνητο, διαθέτοντας μία τεράστια οθόνη αφής 28 ιντσών, που καλύπτει το μισό ταμπλό, καθώς και σύστημα αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 3.

Τροφοδοτείται με τους ισχυρότερους κινητήρες του ομίλου, όπως τους V6 3.0 λίτρων βενζίνης και diesel, καθώς και έναν V8 4.0 biturbo. Επίσης, θα υπάρξει υβριδική έκδοση, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει αερανάρτηση, σύστημα τετραδιεύθυνσης, αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, σύστημα ελέγχου κλίσης και φυσικά τετρακίνηση.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης