Το αναμέναμε στα τέλη του εφετινού έτους. Ωστόσο, το πρόγραμμα ανάπτυξης καθυστέρησε αρκετά κι έτσι, το hypercar της γερμανικής φίρμας θα είναι έτοιμο σε περίπου έναν χρόνο από τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μηχανικοί της Mercedes-AMG συνεχίζουν τις δοκιμές εξέλιξης της One, με τον Lewis Hamilton να επισκέπτεται την ιδιωτική πίστα της εταιρείας προκειμένου να δει από κοντά το αυτοκίνητο και να συνομιλήσει με τους δοκιμαστές.  

Παρά το βαρύ καμουφλάζ, διακρίνεται ξεκάθαρα η σιλουέτα του αμαξώματος, με την έκδοση παραγωγής της One να υιοθετεί σχεδόν στο 100% το design του πρωτότυπου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοντέλο χαρακτηρίζεται ως το κορυφαίο τετράτροχο παραγωγής στην πολύχρονη ιστορία της μάρκας, ένα θαύμα της αυτοκίνησης που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την αγωνιστική ομάδα της Formula 1.

Τροφοδοτείται από ένα προηγμένο υβριδικό σύνολο, συνδυάζοντας τον V6 1.6 Turbo κινητήρα με δύο ηλεκτροκινητήρες, ένα ηλεκτρικό turbo και σύστημα KERS, επιτυγχάνοντας θερμοδυναμική απόδοση 43% και ισχύ 1.000 ίππων. 

Θα παραχθεί σε μόλις 275 μονάδες, οι οποίες έχουν ήδη προπωληθεί έναντι του ποσού των 2.275.0000 ευρώ, χωρίς τους φόρους. Ένας από τους κατόχους θα είναι ο Βρετανός πρωταθλητής της F1.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης