Αν ο μαραθώνιος της Αθήνας ονομάστηκε ο «Αυθεντικός», αυτός που θα τρέξει ο Ross Edglei είναι ο απόλυτος αγώνας αντοχής, καθώς θα επιχειρήσει να καλύψει την απόσταση των 42,2 χιλιομέτρων με ένα MΙΝΙ Countryman στην πλάτη του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βρετανός υπέρ-αθλητής έβαλε ως στόχο κάτι μοναδικό, κάτι που κανείς δεν έχει πετύχει έως τώρα. Το εγχείρημα είναι απίστευτα δύσκολο και για να φέρει εις πέρας την αποστολή κάνει ειδική γυμναστική, με τη βοήθεια του πρώην ολυμπιονίκη, Linford Christie, και του δύο φορές διακριμένου ως «δυνατότερου άντρα στον κόσμο», Geoff Capes.

Επί οκτώ μήνες προπονείται σκληρά, λαμβάνει ημερησίως 6.000 θερμίδες και ρυμουλκεί αυτοκίνητα. Η μαραθώνια διαδρομή του Edglei θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη MINI στην πίστα του Silverstone. Το συγκεκριμένο circuit επιλέχθηκε διότι δεν έχει κατηφορικές κλίσεις και έτσι δεν υπάρχει περίπτωση το όχημα να κυλίσει πάνω του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπολογίζεται ότι θα κάνει επτά γύρους και θα χρειαστεί 14 ώρες για να ολοκληρώσει την προσπάθεια του. Γύρω από το σώμα του θα υπάρχουν ειδικά σχοινιά ώστε να ρυμουλκήσει με ασφάλεια το Countryman, βάρους 1,5 τόνου.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης